LASIK
PSORIASIS
PLAS.CHIRURGIE
BEAUTY


LASIK
LASIK staat voor Laser In SItu Keratomileusis en is een behandel methode met behulp van Excimer Laser. Met het gebruik van Excimer Laser is het mogelijk om het oog zodanig te behandelen dat het oog zonder een bril of contactlens weer scherp kan zien.

Tot nu toe waren de kosten van een LASIK behandeling extreem duur. Door de samenwerking met het grootste oogziekenhuis van de wereld (Istanbul) waarin de LASIK behandeling vaker worden uitgevoerd dan in Nederland is het mogelijk om voor zeer scherpe prijzen de behandeling uit te laten voeren en kunt u meteen genieten van het mooie zonnige Istanbul.

PSORIASIS
Dit is een compleet verzorgde pakket voor Psoriasis patienten. Wij bieden de mogelijkheid om voor Psioraris patienten om voor een in combinatie met een vakantie een behandeling te volgen waardoor de klachten kunnen afnemen zelfs verdwijnen voor een bepaalde tijd.

PLASTISCHE CHIRURGIE
Voor correcties aan uw lichaam, kunt u ook bij GUSIB terecht. Bij hebben diverse chirurgen die samen met u de juiste aanpassingen bij u kunnen aanbrengen voor scherpe prijzen.

BEAUTY BEHANDELING
Voor kleine schoonheidsproblemen aan uw lichaam, kunt u ook bij GUSIB terecht. De beauty behandeliing is uitermate geschikt voor mensen die het vervelend vinden om vaak naar een schoonheidspecialist te gaan. Bij Gusib beauty behandeling is een oplossing voor een langere tijd het uitgangspunt. Zo kunt u tijdens uw behandeling nog genieten van een vakantie en heerlijk bijkomen!

Onze website bevat veel informatie over laserbehandeling voor het oog, plastische chirurgie en andere bijzondere medische oplossingen. Indien u wenst kunnen wij u een informatiepakket opsturen waarin u het een en ander op uw gemak kunt doornemen.