Wat is Psoriasis?
Hotel Thermemaris
Sulfaatwater
Schoonheidsmodder
Dr. Kangal vissen
Thalassotherapie
De behandeling
Gusib pakket


kangal (39K)
Wij bieden een nieuw therapie programma speciaal ontwikkeld voor Psoriasis patienten. De voornaamste eigenschappen van ons programma is dat een meerdere behandelingen in een therapieprogramma zijn samengevoegd voor optimale resultaten.

De therapie wordt verzorgd in de zeer luxeuse Thermemaris Hotel gevestigd in Mugla (Turkije). Het hotel is direct gelegen aan de zee en ligt in het midden van een thermaalwater gebied. Deze thermaal water is rijk aan Celenium, Magnesium, Potassium, Calcium and andere mineralen.

Wat ons therapiepakket ook erg aantrekkelijk maakt zijn de zgn. Dr. Kangal vissen. Het is bewezen dat behandeling met deze vissen erg effectief zijn tegen psoriasis en andere huidaandoeningen.
Om het geheel volledig te maken is er ook thalassotherapie inbegrepen in ons pakket. Thalassotherapie in combinatie met body peelings, massage, aroma-bad, turkse sauna, lichaams- en huidverzorging, solarium en fitness maakt dit pakket eigenlijk ideaal voor iedereen die zijn lichaam wilt laten verzorgen.

Naast al deze behandelingen moeten we ook niet vergeten dat het ligging van het hotel ideaal is met de mogelijkheid om dagtrips te maken naar bijvb Fethiye, Marmaris, Cappadokia, Pamukkale, Ephesus and Rhodos.